Conferință științifică cu participare internațională ”Inegalități sociale în Republica Moldova. Premize ale constituirii clasei de mijloc”

Cercetatori din Romania, Ucraina, Federatia Rusa, Belarus, Kazahstan s-au intrunit la Chisinau, in cadrul unei Conferinte Stiintifice Internationale, unde, timp de doua zile - 23 si 24 februarie, vor discuta  un spectru larg de probleme privind inegalitatile sociale in Republica Moldova, dar si premisele constituirii clasei de mijloc. Conferinta isi va tine lucrarule la Academia de Stiinte a Moldovei si Universitatea de Stat din Moldova, evenimentul stiintific fiind organizat de Centrul Sociologie si Psihologie Sociala din cadrul Institutului de Cercetari Juridice si Politice (ICJP) al ASM, in colaborare cu Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, USM.

Agenda primei zile de lucru s-a consumat la Academia de Stiinte a Moldovei, la eveniment fiind prezenta conducerea institutiilor organizatoare, ICJP al ASM si USM, conducerea ASM, cercetatori, studenti, masteranzi, doctoranzi.

Eugenia Tofan,
Centrul Media al Academiei de Stiinte a Moldovei