11 februarie 2021 - Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință

Începând din anul 2016, pe data de 11 februarie se marchează anual în întreaga lume Ziua internaţională a fetelor şi femeilor cu activităţi în domeniul ştiinţei. Adunarea Generală a ONU a adoptat la 22 decembrie 2015 o rezoluţie privind stabilirea unei Zile internaţionale dedicată recunoaşterii rolului important al fetelor şi femeilor în progresul din domeniile ştiinţei şi tehnologiei.

Cu această frumoasă ocazie, direcția Institutului de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice felicită cordial și urează, în special tuturor colegelor din Institut, dar și tuturor doamnelor și domnișoarelor care-și dedică viața și timpul lor științei și cercetării, multă sănătate, mari succese pe plan personal și profesional, multă fericire, succese remarcabile în muncă, bucurii și realizări, prosperitate și bunăstare!

Cu prilejul „Zilei Internaționale a Femeilor și Fetelor în Știință”, doamnei dr. conf. univ. Natalia ALBU i sa decernat Diploma de Onoare a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al RM în semn de înaltă recunoștință și apreciere a activității prodigioase și contribuție substanțială la dezvoltarea științei și promovarea rezultatelor remarcabile în domeniul cercetării și inovării.

Direcția ICJPS adresează sincere felicitări dnei dr. conf. univ. Natalia ALBU, cu ocazia decernării acestei înalte distincții profesionale, dorindu-i realizări mari pe viitor!

 

Media: