Atelier de lucru „Evaluarea impactului negativ al crizei cauzate de pandemia COVID-19 asupra capacităților de funcționalitate a instituțiilor puterii de stat din RM”

Marți, 09 martie 2021, cu începere de la ora 1130, Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice, organizează online Atelierul de lucru: Evaluarea impactului negativ al crizei cauzate de pandemia COVID-19 asupra capacităților de funcționalitate a instituțiilor puterii de stat din RM.

Această manifestare științifică face parte din programul de implementare a proiectului cercetare al ANCD în cadrul ofertei de soluții de cercetare-inovare privind combaterea și atenuarea impactului pandemiei COVID-19 (2020-2021): 20.70086.13/COV Atenuarea impactului negativ al pandemiei COVID-19 asupra funcționalității instituțiilor puterii de stat din Republica Moldova (FUNCOV), conducătorul proiectului: dr. hab., conf. univ. SPRINCEAN Serghei.

În cadrul evenimentului vor fi expuse principalele repere ale elaborărilor realizate de către membrii echipei proiectului FUNCOV la tema individuală de plan cu accent pe recomandările practice. De asemenea, la manifestare vor participa și reprezentanți ai unor instituții de stat din Republica Moldova.

Evenimentul este adresat atât cercetătorilor și profesioniștilor din domeniu, cât și tuturor persoanelor interesate de căile și posibilitățile de atenuare a impactului negativ al pandemiei COVID-19 asupra funcționalității instituțiilor puterii de stat din Republica Moldova.

Programul evenimentului se atașează.

 

Media: