Atelier de lucru „Potențial de creștere a capacităților de funcționalitate a instituțiilor puterii de stat din RM în contextul crizei cauzate de pandemia COVID – 19”

Joi, 15 aprilie 2021, cu începere de la ora 10.30, Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice, organizează online Atelierul de lucru cu genericul: Potențial de creștere a capacităților de funcționalitate a instituțiilor puterii de stat din RM în contextul crizei cauzate de pandemia COVID – 19.

Această manifestare științifică face parte din programul de implementare a proiectului cercetare al ANCD în cadrul ofertei de soluții de cercetare-inovare privind combaterea și atenuarea impactului pandemiei COVID-19 (2020-2021): 20.70086.13/COV Atenuarea impactului negativ al pandemiei COVID-19 asupra funcționalității instituțiilor puterii de stat din Republica Moldova (FUNCOV), conducătorul proiectului: dr. hab., conf. univ. SPRINCEAN Serghei.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și puse în dezbatere principalele repere ale elaborărilor realizate de către membrii echipei proiectului FUNCOV și ale altor cercetători științifici din cadrul ICJPS, referitoare la perspectivele de creștere a capacităților de funcționalitate a instituțiilor puterii de stat din RM în contextul crizei cauzate de pandemia COVID – 19.

La manifestare vor participa reprezentanți ai comunității academice din Republica Moldova și ai unor instituții de stat din Republica Moldova.

Evenimentul este adresat atât cercetătorilor și profesioniștilor din domeniu, cât și tuturor persoanelor interesate de căile și posibilitățile de atenuare a impactului negativ al pandemiei COVID-19 asupra funcționalității instituțiilor puterii de stat din Republica Moldova.

Link-ul de acces: 

https://us02web.zoom.us/j/81254108271?pwd=SEtlTiszSHRqdDhESkVXMGdyQy9Wdz09

Identificator: 812 5410 8271

Codul de acces: 123456

Programul evenimentului se atașează.

 

Media: