Conferinţa științifico-practică „Strategia "guvernării deschise" pentru abordarea pandemiei COVID-19: experiența internațională și bune practici pentru Republica Moldova”

Joi, 13 mai 2021, cu începere de la ora 10.30, Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice, organizează online Conferinţa științifico-practică națională cu participare internațională „Strategia "guvernării deschise" pentru abordarea pandemiei COVID-19: experiența internațională și bune practici pentru Republica Moldova”.

Această manifestare științifică face parte din programul de implementare a proiectului cercetare al ANCD în cadrul ofertei de soluții de cercetare-inovare privind combaterea și atenuarea impactului pandemiei COVID-19 (2020-2021): 20.70086.20/COV Politici publice bazate pe dovezi în perioada pandemiei COVID19: Perspectivele aplicării practice a concepțiilor „Guvernării deschise” și „Științei deschise” în Republica Moldova (GOVSCIENCE), conducătorul proiectului: dr. ROȘCA  Alexandru S.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și puse în dezbatere principalele repere ale elaborărilor realizate de către membrii echipei proiectului GOVSCIENCE.

La manifestare vor participa mai mulți reprezentanți ai comunității academice din Republica Moldova și de peste hotare.

Link-ul de acces: 

 
ID: 837 4803 3152
Cod: 123456

 

Media: