Dispoziția directorului ICJPS nr. 56/08 din 17.01.2022

În temeiul Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr. 1 din 13 ianuarie 2022 (HCNESP nr. 1/2022), prin care s-a prelungit starea de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova până la 15 martie 2022 inclusiv, declarată prin HCNESP nr. 61 din 09 septembrie 2021 (HCNESP nr. 61/2021), Dispun:

1. Prezenta Dispoziție stabilește activitatea Instituției Publice Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice (în continuare: Institut) în perioada 17 ianuarie 2022 – 15 martie 2022 inclusiv.

2. Se prelungește regimul mixt de lucru, cu exercitarea în mod prioritar a activității de muncă de la distanță. Personalul va fi atras la serviciu în baza unui regim flexibil și în strictă conformitate cu necesitățile de activitate.

3. Conferințele științifice planificate în perioada de valabilitate a prezentei Dispoziții, ședințele Centrelor Institutului și ale Seminarelor Științifice de Profil se vor desfășura în format mixt, atât în regim online, cât și cu prezență fizică, în funcție de împrejurări și cu informarea obligatorie a conducerii Institutului.

4. În timpul aflării la serviciu angajații vor respecta cu strictețe distanța socială între persoane de minimum 1 (un) metru, regulile de igienă a mâinilor, regulile de igienă respiratorie și regimul purtării obligatorie a măștilor de protecție.

5. Se instituie orarul de muncă de la 08.00 până la 16.30, pauza de masă de la 12.00 până la 12.30.

6. Conducătorii de proiecte, directorii de Centre și șeful serviciului personal vor întreprinde toate acțiunile necesare pentru informarea tuturor angajaților Institutului cu textul prezentei Dispoziții;

7. În funcție de evoluția situației epidemiologice din Republica Moldova, termenul indicat și măsurile de sănătate publică vor fi revizuite și aduse la cunoștință tuturor angajaților.

Victor Juc, doctor habilitat în științe politice, profesor universitar,

director al Institutului de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice

Media: